Ihmisiä veden varassa Pyhäjärvessä

Kaksi miestä oli joutunut veden varaan Pyhäjärvellä soutuveneen kaaduttua. Meripelastajat olivat paikalla nopeasti, jolloin molemmat henkilöt olivat vielä vedessä.

Vene saatiin toisen avustettavan lähelle siten, että toinen keikalla ollut meripelastaja ylsi keulalta ponttoonin yli pelastettavan käteen. Sen verran adrenaliinia keikasta oli veressä, että opetus uhrin kuljettamisesta veneen takaosaan ja sieltä tapahtuva nosto unohtui, ja uhri nostettiin vedestä veneen etuosasta. Asiakkaalle siitä ei vaaraa aiheudu, mutta työturvallisuuden kannalta huonompi paikka työskennellä. No, aina pitää oppia omista ja toisten virheistä.

Samalla toinen mies oli päässyt kaatuneen soutuveneen päälle, josta hänet poimittiin kyytiin. Ihmisiä vedessä hälytyksestä selvittiin pelkillä kosteusvaurioilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *